Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Sponsor Spotlight: Image of the city

Nieuws afbeelding 27-10

HCF Sponsor Spotlight (HCFSS) interviewt periodiek (hoofd)sponsoren over allerhande (ir-)relevante zaken, zoals "Hoe sportief bent u zelf?”, "Bent u zelf een echte Feijenoorder?”, en "Waar ziet u uw bedrijf over tien jaar?”. Deze keer spreekt HCFSS met Jack Hoogeboom (JH) van imageofthecity.com

 

Hallo Jack Hoogeboom, een Online Art Gallery als sponsor van een hockeyvereniging, vertel eens hoe en waarom dit tot stand is gekomen?

Ik ben sinds een jaar of 6 betrokken bij HC Feijenoord. Eerst via mijn dochter Mia en vervolgens snel bij de Trimhockey. Twee jaar geleden was sponsoring een manier om bij te dragen aan de verhuizing van de club van de Laan op Zuid naar de Buitendijk. Dat heb ik toen gedaan.  

Naast sponsor ben jij ook actief op ander gebied binnen de club, klopt dat?

Ha, je zou bijna zeggen dat het een beetje uit de hand begint te lopen. Ik ben al een aantal jaar coach van het team van mijn dochter, overigens altijd samen met 1 of 2 andere coaches. Ik ben ook zelf gaan hockeyen en ik bleek keepen heel erg leuk te vinden, dus dat doe ik nu in het trimteam Feijenoord II. Ook ben ik al een paar jaar betrokken bij de Jeugdcommissie. Sinds deze zomer heb ik de rol van voorzitter van de Jeugdcommissie overgenomen van Heyde.    

Jack, kunst dat is toch hartstikke duur, kunnen wij dit als inwoners ‘op Zuid’ wel betalen?

Jazeker! De werken variëren in prijs van een paar tientjes tot ruim duizend euro. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Ik werk met Rotterdamse kunstenaars, fotografen en illustratoren. Zij brengen elk op een eigen manier de stad in beeld. Het werk is verkrijgbaar in een aantal winkels, galeries en online via imageofthecity.com.

Weet je wat we gewoon afspreken? Iedereen die iets bestelt met de code 'HCFeijenoord' krijgt 25% korting. Wat vind je daarvan? De aanbieding geldt t/m 31 januari 2020!   

Jack, dat is inderdaad een leuk idee en ik ga zelf meteen shoppen. Ben jij zelf eigenlijk ook een kunstenaar, of handel je alleen in kunst?

Ik maak ook grafisch werk en ik fotografeer graag, maar kunstenaar noem ik mezelf ik niet. Zelf ben ik van jongs af aan gefascineerd door kaarten. Ik zie ze als tekeningen van een 'andere' wereld, onbekende plekken. 

De vorige sponsor die in Sponsor Spotlight aan het woord kwam formuleerde de volgende vraag voor jou: "Hoe zie je jouw samenwerking met HCF in de toekomst voor je?”

Een goede vraag! Daar weet ik het antwoord nog niet goed op. Wat me in ieder geval wel heel waardevol lijkt, is om vaker meetings te hebben op de club met andere ondernemers die HC Feijenoord steunen.

Dat is een antwoord waar we wel iets mee kunnen. OK Jack, nog een laatste vraag en dan mag je weer weg: Welke vraag zou jij aan de volgende "Sponsor Spotlight"-sponsor willen stellen?
Dan zou ik meer willen weten over de kunsttoepassingen in zijn/haar bedrijf. En wat het werk van IMAGE OF THE CITY daaraan kan toevoegen.

Haha, je bent meer een Verkoper dan een Kunstenaar hoor ik! Anderzijds, Verkopen is ook een vorm van Kunst. Ben ik even blij geen sponsor te zijn die deze vraag moet beantwoorden. Hartelijk dank Jack voor dit leuke interview, veel succes bij zowel Jeugdcomissie als met www.imageofthecity.com.

 

Hoofdsponsoren

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.